Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Uusia työpaikkoja ja yhteistyömahdollisuuksia – VEO avasi toimipisteensä Tampereelle

VEO laajenee Tampereelle tuoden alueelle lukuisia työpaikkoja sekä yhteistyömahdollisuuksia paikallisille yrityksille. Uusi toimipiste sijaitsee Finlaysonin alueella Innovation Home -toimistohotellin tiloissa.

Tällä hetkellä uusi Tampereen toimipiste tarjoaa tilat noin 15 työntekijälle, mutta Timo Ala-Heikkilä, VEOn toimitusjohtaja korostaa, että toimipisteen laajentumiselle ei ole asetettu rajoja:

–VEO kasvaa nyt erittäin kovaa vauhtia. Liiketoimintamme kasvu on tällä hetkellä noin 20 prosentin luokkaa edelliseen vuoteen verrattuna. Näemme Tampereen meille keskeisenä sijaintina, ja uskon, että voimme toimia merkittävänä työnantajana alueella. Meillä on tällä hetkellä suuri rekrytointitarve.

Upeat puitteet työskentelyyn

Uusi toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla, Tampereen upeissa koskimaisemissa Finlaysonin alueella.

–Haluamme houkutella parhaat osaajat meille töihin eri uusiutuvan energian aloilta. Sen vuoksi oli alusta asti selvää, että toimiston tulee tarjota muutakin kuin ergonominen tuoli ja pöytä. Toimipisteen moderni työympäristö, upea maisema, viihtyisyys, keskustan läheisyys ja verkostoitumismahdollisuudet vetävät puoleensa, kuvailee Pekka Helimo, Tampereen toimipisteellä työskentelevä VEOn projektiosaston johtaja.

Tampereen toimipiste tulee tarjoamaan mahdollisuuksia monenlaisille osaajille, kuten myyjille, suunnittelijoille ja projektipäälliköille, mutta myös alan opiskelijoille kesä- ja tuntityöpaikkana. Erityisesti Lead Engineer -positioon eli johtaville suunnittelijoille on avattu uusia paikkoja. Toimistohotelli mahdollistaakin työskentelytilan laajentamisen, kun uusia työntekijöitä aloittaa ja myöhemminkin tulevaisuudessa.

Koko alue hyötyy

VEO etsii uusien osaajien lisäksi Tampereen alueelta kumppaneita, joiden kanssa yritys voi lähteä rakentamaan tiivistä yhteistyötä tulevaisuudessa.

–Kyse ei ole siitä, että nyt laitetaan vain toimisto pystyyn, vaan uusi toimipiste hyödyttää laajemmin koko Tampereen aluetta. Pyrimme löytämään alueelta uusia alihankintakumppaneita niin suunnitteluun, valmistukseen, työmaatoimintaan kuin käyttöönottoon, Ala-Heikkilä kertoo.

VEOn oma tuotantokapasiteetti on tällä hetkellä hyödynnetty niin tehokkaasti, että muun muassa osakokoonpanoja on tavoitteena ulkoistaa. Koska Tampereelta löytyy paljon konepajateollisuutta, alueella toimii myös runsaasti yrityksiä, joiden kanssa yhteistyö hyödyttäisi molempia osapuolia.

Helimo korostaakin, että VEOn tavoitteena on tulla osaksi Tampereen yritysten yhteisöjä:

–Lähdemme ehdottomasti mukaan muun muassa Tampereella toimivaan, Business Finlandin tukemaan vetytalouden ekosysteemiin, jossa tamperelaiset yritykset voivat verkostoitua keskenään.

Laajentuminen osa strategiaa

Uuden toimipisteen avaus heijastelee VEOn kasvua ja linkittyy vahvasti yrityksen strategiaan. Ala-Heikkilän mukaan VEO pyrkii kasvattamaan toimintaansa hallitusti yksi askel ja toimipiste kerrallaan.

–Olemme globaali toimija ja haluamme jatkaa tätä kehitystä. Kun toimipisteitä löytyy ympäri Pohjoismaita ja jopa Iso-Britanniaa, on tärkeää laajentua myös Suomessa uusille paikkakunnille. Haluamme näkyä ja vaikuttaa mahdollisimman laajasti, Ala-Heikkilä korostaa.

Uusi toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla, Tampereen upeissa koskimaisemissa Finlaysonin alueella.