Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

VEO lahjoittaa 15 000 euroa Vaasan yliopistolle

VEO Oy lahjoittaa Vaasan yliopistolle 15 000 euroa. Lahjoitus kohdistetaan tekniikan ja innovaatiojohtamisen akateemiseen yksikköön.

– VEO näkee erittäin tärkeänä pitkäjänteisen yhteistyön Vaasan yliopiston kanssa. Olemme kehittämässä uusia innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, jotka tulevat edesauttamaan hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamisessa. Tässä kehitystyössä yhteistyö Vaasan yliopiston kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää ja varmistaa myös tulevaisuuden huippuosaajia energiasektorille, sanoo VEO Oy:n toimitusjohtaja Timo Ala-Heikkilä.

Vaasan yliopiston rehtori Jari Kuusisto kiittää VEO Oy:tä lahjoituksesta.
– VEO lahjoittaa yliopistollemme jo kolmatta kertaa. Olemme hyvin otettuja siitä, että VEO haluaa tehdä yhteistyötä sekä tukea koulutustamme ja tutkimustamme pitkäjänteisesti.

– Haluamme, että meitä arvostetaan yhteistyökumppanina myös alueemme merkittävässä energia- ja ympäristötekniikan osaamiskeskittymässä. Kansainvälisesti korkeatasoisella koulutuksella ja tutkimuksella on erittäin tärkeä vaikutus yritysten kasvuun ja työvoiman saantiin myös Vaasan alueella, Kuusisto jatkaa.

Vaasan yliopiston varainhankintakampanjan tavoitteena on kerätä 5−7 miljoonaa euroa yksityistä rahoitusta valtion vastinrahaohjelmaan. Jokainen lahjoitettu euro enintään 11 miljoonaan euroon saakka voi tuottaa valtion vastinrahaa jopa 2,5 euroa. Tärkeänä varainhankintakampanjan tavoitteena on myös rakentaa pitkäaikaisia strategisia kumppanuuksia.

Lisätietoja

Rehtori Jari Kuusisto, Vaasan yliopisto, p. 029 449 8291
Toimitusjohtaja Timo Ala-Heikkilä, VEO Oy, p. 0207 190610

VEO on energia-alan asiantuntija, joka tarjoaa sähköistys- ja automaatioratkaisuja energian tuotantoon, siirtoon, jakeluun sekä käyttöön. Yli puolet yhtiön liikevaihdosta tulee uusiutuvan energian ratkaisuista. VEOn pääkonttori sijaitsee Vaasassa, ja yrityksellä on toimipisteet myös Ruotsissa, Norjassa ja Isossa-Britanniassa. VEO-konsernin palveluksessa on 485 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli 121,7 miljoonaa euroa.
www.veo.fi

VEO Lahjoitus Vaasan yliopistolle

Vasemmalta: Vaasan yliopiston rehtori Jari Kuusisto ja yhteysjohtaja Harry Linnarinne; VEO Oy:n toimitusjohtaja Timo Ala-Heikkilä sekä markkinointijohtaja ja liiketoiminnan kehitysjohtaja Jarkko Aro.