Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

E-house

VEO E-House on modulaarinen rakennusalusta, joka soveltuu erilaisille ulkokäyttöön tarkoitetuille sähkönsyöttöratkaisuille. Valikoimassamme on useita erikokoisia moduuleja, jotka voidaan yhdistää suurikokoisiksi sähkönsyöttöratkaisuiksi. Suurin toimituksemme on ollut yli 400 neliömetrin kokoinen.

Modulaarisen sähköaseman moduulit on koottu tehtaallamme ennen toimitusta. Lisäksi moduulit on asennettu ja johdotettu sisäisesti tarvittavilla sähköasemalaitteilla, kuten AC/DC-järjestelmillä, ohjaus-, suojaus- ja viestintälaitteilla sekä keskijännitekojeistoilla. Valmiit E-House-moduulit testataan VEOn tehtaalla valvotuissa olosuhteissa. Toimitusvalmis E-House-moduuli sisältää kaiken keskijännitesähkökojeistoista ohjaus- ja viestintälaitteisiin, palo- ja murtohälytysjärjestelmiin, valaistukseen ja lämmitykseen. E-House voidaan varustaa myös lisäominaisuuksilla, kuten sähköautojen latausasemilla, aurinkopaneeleilla tai erilaisilla väreillä ja materiaaleilla ulkoseinien pinnoitukseen.

Lue lisää

Kun E-House-moduulit valmistetaan, esiasennetaan ja testataan tehtaalla, ulkokomponenttien maatyöt ja mekaaniset asennukset voidaan tehdä samanaikaisesti työmaalla. Tehdas- ja työmaatyön samanaikainen eteneminen vähentää päällekkäisiä työvaiheita ja säästää aikaa työmaalla. Tämä on avainasemassa korkean henkilöturvallisuuden säilyttämiseksi, sillä se tarkoittaa vähemmän työaikaa lähellä koneita ja käytössä olevia laitteita.

VEO E-House on mitoitettu sisältämään ohjaus-, suojaus- ja viestintälaitteita, muuntajia sekä pien- ja keskijännitekojeistoja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Rakennusten käyttöikä on noin 50 vuotta.

 

VEOn E-House on modulaarinen rakennusalusta, joka on suunniteltu tarjoamaan tilaa tarvittavalle laitteistolle pien- ja keskijännitteen sähkönjakelua varten, oli kyse sitten pienestä tai suuresta voimalaitoksesta.

Juha-Petteri Lesonen

Sales Manager