Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Vind- & solkraft

VEO är en av marknadsledarna inom elektrifiering av vindkraftparker i Finland, Norge och Sverige. Våra beprövade och kostnadseffektiva lösningar garanterar hög kvalitet, leveranssäkerhet samt personlig säkerhet då vind- och solparker ansluts till nätet.

En typisk EPC-leverans består av planering, analys och simulering av stamnätets anslutninskrav, markarbeten, transformatorstationer, transformatorer, ställverk, styr- och skyddssystem, övervakningssystem samt installation och idrifttagning. Komponent- och leverantörsflexibilitet är en av kärnstyrkorna i våra leveranser. Med helt skräddarsydda projekt skapar vi den mest effektiva helhetslösningen för dina behov. Vi har lång erfarenhet av att betjäna energibolag, elnätsbolag och projektutvecklare med helhetslösningar för vindparker och många av de mest betydande vindprojekten i Norden finns bland våra referenser.

 

 

 

 

 

 

 

Våra beprövade och kostnadseffektiva lösningar garanterar hög kvalitet, leveranssäkerhet samt personlig säkerhet då vind- och solparker ansluts till nätet.

Juha-Petteri Lesonen

Sales Manager

Lösningar