Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Vattenkraft

VEO erbjuder tillförlitliga elektrifierings- och automationslösningar för både nya vattenkraftverk och för moderniseringsprojekt av alla storlekar. Våra nyckelfärdiga leveranser omfattar turbiner och generatorer medan våra moderniseringsprojekt huvudsakligen består av elektrifiering och uppgraderingar av automationssystem, som är noggrant integrerade med befintliga system.

Som en oberoende systemintegratör optimerar och implementerar vi produkter av alla fabrikat och kombinerar dem med våra skräddarsydda lösningar för att få varje projekt att fungera så smidigt, kostnadseffektivt och hållbart som möjligt. Vårt eget produktsortiment är brett och omfattar till exempel digitala turbinregulatorer och magnetiseringssystem konstruerade för turbin- och generatorstyrning.

Read more

Vi har kapacitet att ta fullt EPCM-ansvar från genomförbarhetsstudier till idrifttagning inklusive tjänster som spänner över anläggningens hela livscykel. Vi arbetar i nära samarbete med alla projektintressenter och i kombination med våra decennier av erfarenhet inom området ger vi dig de mest avancerade lösningarna på vattenkraftsmarknaden.

 

Vi erbjuder dig de mest avancerade lösningarna för vattenkraftsmarknaden.

Lösningar