Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Stamnät & regionnät

Som en av Nordens största totalleverantörer av transformatorstationer tillhandahåller vi mellan- och högspänningslösningar för stamnät och regionnät. Vi levererar intelligenta styr-, skydds- och distributionslösningar hela vägen upp till 400 kV. En säker och hållbar verksamhet är nyckeln i allt vi gör.

Vi är en godkänd A-klassleverantör av transformatorstationer till Finlands stamnätsoperatör Fingrid. Transformatorstationer som ingår i de nationella nätleveranserna är normalt helt skräddarsydda. För regionnätanvänder vi vanligtvis våra egna modulära transformatorstationsbyggnader i de nyckelfärdiga leveranserna.  Tack vare prefabricering, installation och testning i en kontrollerad miljö leder det skalbara modulkonceptet till kortare exekveringstider, säkrare arbetsförhållanden på plats samt högre kvalitet.

Read more

Som en oberoende systemintegratör har vi möjlighet att utnyttja produkter och tjänster av alla märken, inklusive våra egna högkvalitativa ställverk, för att erbjuda dig den mest tekniskt lämpliga och kostnadseffektiva lösningen. Förutom projektledning har vi stark kompetens inom design, platsdrift, driftsättning och automationssystem för transformatorstationer.

Vi levererar intelligenta styr-, skydds- och distributionslösningar.

Juha-Petteri Lesonen

Sales Manager

Lösningar