Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Lågspänningsskena VEBA

VEO:s VEBA-skensystem har utvecklats för olika lågspänningselektrifieringskrav efter att ha beaktat de hårda kraven från den tunga industrin i synnerhet. Den modulära utformningen av våra skenor gör dem väl lämpade för speciella tillämpningar i både nyinstallationer och moderniseringsprojekt, vilket ger tillförlitlig prestanda även i de mest krävande miljöerna.

VEBA-skenorna för matning och förgrening av kraftdistribution är flexibelt anpassade efter våra kunders specifika behov. De självbärande skenorna, tillverkade av aluminium eller koppar, är både lätta och robusta. De platta kanalprofilerna är belagda med svart halogenfri specialplast. Vid behov kan den mekaniska avskärmningen förstärkas ytterligare. VEBA-skenorna är certifierad av SGS Fimko Oy enligt både europeisk (CE-märkt) och finsk standard (FI-märke).

På VEO utvecklar vi kontinuerligt våra egna produkter för att möta nya branschkrav. Den senaste prestandaförbättringen av VEBA-skenorna var att öka dess maximala kortslutningström från 80 kA till 120 kA.

Den modulära utformningen av våra skenor gör dem väl lämpade för speciella tillämpningar i både nyinstallationer och moderniseringsprojekt.

VEO Janne Saarenpää

Janne Saarenpää

Product Manager