Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Processindustri

Med robust processkunskap är VEO en pålitlig EPC-entreprenör för elektrifierings- och automationslösningar inom tung industri. Vi tar ansvar för projekt i alla storlekar genom hela deras livscykel, såväl nyetableringar som moderniseringar och expansioner av befintliga anläggningar. Våra kunder är verksamma inom branscher som cellulosa och papper, gruvdrift, mineraler och metaller, petrokemisk industri och diskret tillverkning.

Vi tar fullt ansvar för ditt projekt, inklusive samarbetet med alla intressenter. Som en oberoende systemintegratör kan vi använda produkter och tjänster från vilken leverantör som helst för att erbjuda dig den mest tekniskt lämpliga och kostnadseffektiva lösningen. Med en egen fabrik kan vi garantera korta leveranstider och hög tillgänglighet – vi erbjuder även högkvalitativa ställverk och modulära transformatorstationer (E-House).

Read more

Vi erbjuder elektrifieringslösningar från 0,4 kV till 400 kV, och våra nyckelfärdiga leveranser omfattar vanligtvis anläggningsarbeten, byggnadsarbeten och driftsättning samt automationslösningar som SCADA, cybersäkerhet och IoT. Du kan också välja ett antal livscykeltjänster, från grundläggande produktsupport till fullständigt livscykelunderhåll.

Med robust processkunskap är VEO en pålitlig EPC-entreprenör för elektrifierings- och automationslösningar inom tung industri.

VEO Seppo Perätalo

Seppo Perätalo

Key Account Manager
VEO ARI PÄTSI

Ari Pätsi

Director, Engineering

Jakob Lövdahl

Vice President, Sales and Marketing

Lösningar