Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Processindustri

Med robust processkunskap är VEO din EPC-entreprenör för tung industri för elektrifierings- och automationslösningar som spänner över hela livscykeln för alla stora projekt, från greenfield till befintliga anläggningar samt moderniseringar och expansioner. Våra kunder är verksamma inom branscher som massa och papper, gruvdrift, mineraler och metaller, petrokemisk och diskret tillverkning.

Vi har kapacitet att ta fullt ansvar för ditt projekt, inklusive nära samarbete med alla intressenter. Som en oberoende systemintegratör har vi möjlighet att använda produkter och tjänster från alla märken för att erbjuda dig den mest tekniskt lämpliga och kostnadseffektiva lösningen. Med en egen fabrik kan vi garantera korta leveranstider och hög tillgänglighet, om det föredragna omfånget inkluderar våra egna högkvalitativa ställverk och modulära transformatorstationsbyggnader (E-hus).

Read more

Vi erbjuder elektrifieringslösningar från 0,4 kV till 400 kV, och våra nyckelfärdiga leveranser omfattar vanligtvis anläggningsarbeten, byggnadsarbeten och driftsättning samt automationslösningar som SCADA, cybersäkerhet och IoT. Du kan också välja ett antal livscykeltjänster, från grundläggande produktsupport till fullständigt livscykelunderhåll.

Med robust processkunskap är VEO din EPC-entreprenör för tung industri för elektrifierings- och automationslösningar.

VEO Seppo Perätalo

Seppo Perätalo

Key Account Manager
VEO ARI PÄTSI

Ari Pätsi

Director, Engineering
VEO Jakob Lövdahl

Jakob Lövdahl

Vice President
VEO Tim McNeilly

Tim McNeilly

Managing Director

Lösningar