Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

För media

VEO är en energiexpert som erbjuder elektrifierings- och automationslösningar för sina kunder. Mer än hälften av företagets intäkter kommer från förnybara energilösningar. VEO:s huvudkontor ligger i Vasa, Finland och bolaget har även dotterbolag i Sverige, Norge och Storbritannien. VEO Group sysselsätter 500 personer och omsatte 121,7 miljoner euro år 2021.

Kontaktperson

 

Logotyp

VEO Logo Positive

Positivt logotyppaket 

Ladda ner

VEO Logo Negative

Negativt logotyppaket

Ladda ner

Sponsring

Vår historia är ganska lik idrottare – vi utmanar oss själva dagligen för att uppnå bättre resultat. Vi vill ge något tillbaka i gengäld för vad vi har åstadkommit genom vår framgångsrika historia. Vi vill vara med och skapa fler framgångssagor, och genom sponsring vill vi hjälpa potentiella talanger att nå sina mål.

Vi sponsrar lokala idrottsföreningar och idrottare på hög nivå. De är alla engagerade och beslutsamma, och vi tror på deras potential. VEO driver också fritidsaktiviteter för egen personal och deras barn, kunder, studenter och samhällen och organisationer som arbetar för allmänhetens bästa eller välgörenhetsorganisationer.

Vi tecknar sponsoravtal på årsbasis. Ansökningsperioderna är 1 februari – 15 mars och 1 augusti – 15 september.

Så om du och ditt team brinner för det ni gör och vill skriva på ett sponsorskap hos oss, fyll i ansökan. Vi hanterar ansökningar under den närmaste månaden efter den aktuella ansökningsperioden. Observera att om du fyller i ansökan så är du inte garanterad sponsring eftersom medlen är begränsade.

Sponsringsansökan