Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Marint

VEO levererar standardiserade och kundanpassade elektrifierings- och hybridiseringssystem och frekvensomriktare för krävande offshore- och fartygstillämpningar. Som oberoende systemintegratör har vi möjlighet att utnyttja produkter och tjänster av det varumärke du väljer för den säkraste, mest hållbara och kostnadseffektiva lösningen.

Vi erbjuder både vanliga AC- och vanliga DC-line-up-lösningar för att styra hela processer och lösningar med en enda enhet. Vårt produktsortiment omfattar huvud- och distributionsväxlar, motorkontrollcentraler, elektriska drivapplikationer, generatorer och marina propellrar och vinschar. Vi tillhandahåller även skyddsutrustning, transformatorer, motorer och kyl- eller värmeväxlarutrustning.

Read more

Projektleveranser omfattar vanligtvis preliminär design, dimensionering, tillverkning, beräkningar och teknik, samt installationsövervakning, idrifttagning och kundutbildning. Du kan också välja en mängd olika livscykeltjänster, från grundläggande produktsupport till fullständigt livscykelunderhåll.

Vårt produktsortiment omfattar huvud- och distributionsväxlar, motorkontrollcentraler, elektriska drivapplikationer, generatorer och marina propellrar och vinschar.

VEO Jouni Rintamäki

Jouni Rintamäki

Sales Manager
VEO Jakob Lövdahl

Jakob Lövdahl

Vice President

Lösningar