Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Underhåll och reservdelstjänster

Vi erbjuder underhåll och reservdelsservice till alla kunder som använder VEO:s elektrifierings-, automations- och magnetiseringslösningar. Som en erfaren och oberoende systemintegratör är vi också kvalificerade att ta hand om underhållsdrift och reservdelsbehov hos anläggningar som är utrustade med andra leverantörers system.

UNDERHÅLLSAVTAL

VEO arbetar med både långsiktiga och kortsiktiga underhållsavtal, som alltid skräddarsys för att passa våra kunders behov och avtalas i detalj med kunden. Detta innebär att vi kan erbjuda exakt rätt utbud av tjänster som din verksamhetkräver. Tack vare vårt starka kunnande och stora erfarenhet inom energiområdet kan vi ta oss an alla underhållsbehov inom elektrifiering och automation, oberoende av utrustningsleverantören.

Read more

RESERVDELSTJÄNSTER

VEO erbjuder dig ett komplett utbud av reservdelar och reservdelstjänster för all utrustning relaterad till elektrifiering och automation. Tack vare ett stort lager i vår ställverksfabrik i Finland samt ett pålitligt leverantörsnätverk kan vi leverera högkvalitativa reservdelar från alla ledande varumärken – med installation och till och med idrifttagning inkluderad, om det behövs. Som kund hos oss kan du antingen köpa reservdelar i förväg och förvara dem i dina lokaler, eller så kan du använda vår reservdelstjänst, vilket innebär att vi hanterar reservdelarna åt dig och levererar dem vid behov.

Vi hjälper emellertid våra kunder på fler sätt. Som oberoende systemintegratör designar och levererar vi hela elektrifierings- och automationslösningar, vilket ger oss fördelen att känna till våra kunders utrustning mycket väl. Detta gör oss till den bästa partnern för att kartlägga anläggningens framtida reservdelsbehov och schemalägga utbytesintervallen i förväg.

Vi erbjuder underhåll och reservdelsservice till alla kunder.