Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Elektrifieringslösningar

Med över 30 års erfarenhet är VEO en partner att lita på när det gäller att hitta lösningar för dagens krävande elektrifieringsbehov. Vi är verksamma inom energibranschens olika affärssegment och har levererat projekt till nästan alla länder i världen. Vi erbjuder allt från lågspänningssystem till 400 kV:s eldistributionslösningar.

Vi tar fullt ansvar för ditt elektrifieringsprojekt, inklusive samarbetet med alla intressenter. Som en oberoende systemintegratör kan vi använda produkter och tjänster från vilken leverantör som helst för att erbjuda den tekniskt mest lämpliga och kostnadseffektiva lösningen. Med en egen fabrik kan vi garantera korta leveranstider och hög tillgänglighet – vi erbjuder högkvalitativa ställverk och modulära transformatorstationer (E-House). För mer information om vårt elektrifieringserbjudande se våra olika affärssegment.

Med ett omfattande urval elektrifieringstjänster för energibranschens olika affärssegment tar vi fullt ansvar för ditt elektrifieringsprojekt.

Jakob Lövdahl

Vice President, Sales and Marketing