Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Elektrifieringslösningar

Med över 30 års erfarenhet är VEO en partner att lita på när det gäller att hitta lösningar på dagens krävande elektrifieringsbehov. Vi är verksamma inom ett brett spektrum av affärssegment inom energibranschen och har levererat projekt till nästan alla länder i världen. Erbjudandet sträcker sig från små kraftsystem upp till 400 kV kraftdistributionslösningar.

Vi har kapacitet att ta fullt ansvar för ditt elektrifieringsprojekt, inklusive nära samarbete med alla intressenter. Som en oberoende systemintegratör har vi möjlighet att använda produkter och tjänster från alla märken för att erbjuda dig den mest tekniskt lämpliga och kostnadseffektiva lösningen.  Med en egen fabrik kan vi garantera korta leveranstider och hög tillgänglighet, om den föredragna projektomfattningen inkluderar våra egna högkvalitativa ställverk och modulära transformatorstationsbyggnader (E-hus).

För mer information om vårt elektrifieringserbjudande, besök relevant affärssegmentsida.

Vi är verksamma inom ett brett spektrum av affärssegment inom energibranschen och har kapacitet att ta fullt ansvar för ditt elektrifieringsprojekt.

VEO Jakob Lövdahl

Jakob Lövdahl

Vice President
VEO Tim McNeilly

Tim McNeilly

Managing Director