Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Automations- & skyddssystem

VEO:s automations- och skyddsprodukter är alltid utformade efter varje enskild kunds särskilda behov. För att leverera den bäst fungerande automationslösningen utnyttjar vi vår processförståelse och väljer de bästa kostnadseffektiva komponenterna som finns tillgängliga med hjälp av kundgodkänd utrustning och mjukvarulösningar. I våra automationsprogram fungerar elektrifieringsutrustning och automationssystem sömlöst tillsammans. Alla VEO:s automations- och skyddssystem programmeras internt av VEO:s automationsteam för att skapa leveranser som på bästa sätt tar hand om våra kunders tillgångar.

Som ett led i den kontinuerliga utvecklingen av våra arbetssätt och vår programvara implementerar VEO ett Common Way of Programming (CWoP). Vi använder gemensamma riktlinjer för programmering av automatiseringsprogramvara och ett bibliotek för testade och validerade programvarublock för automatisering. Standardisering av programsegment förbättrar inte bara konsekvens och effektivitet i programmeringen, utan möjliggör också portabilitet mellan olika PLC-märken. Som leverantör av flera varumärken kan vi leverera en automationslösning för alla varumärken som våra kunder väljer att använda.

Alla VEOs automations- och skyddssystem programmeras internt av VEOs automationsteam för att skapa optimala lösningar för våra kunders tillgångar.