Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Maskinskydd

VEO hjälper till att förhindra oväntade stillestånd och säkerställer smidig anläggningsdrift genom högkvalitativt maskinskydd, baserat på ett brett spektrum av automatiserings- och elektrifieringskunskap som systemintegratör. Förutom den unika systemdesignen inkluderar vår leverans att bestämma inställningarna för det nya skyddsreläet samt verifiera dess optimala funktionalitet. Under årens lopp har vi levererat över 400 motor- och generatorskyddsprojekt till våra kunder, med en skala som sträcker sig från 0,5 MW upp till 300 MW.

Tack vare VEO:s varumärkesoberoende kan vi designa maskinskydd runt alla vanliga skyddsreläer (t.ex. Siemens, Schneider). Alternativt kan våra kunder välja att använda VEO:s egen innovativa lösning, Motor Commander/Generator Commander, som kombinerar både maskinskydd och magnetisering i en liten enhet. Det innebär att du kostnadseffektivt kan förnya både maskinskyddet och magnetiseringssystemet på en gång.

VEO säkerställer smidig anläggningsdrift genom högkvalitativt maskinskydd, baserat på ett brett spektrum av automatiserings- och elektrifieringskunskap som systemintegratör.