Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Vesivoima

VEO tarjoaa luotettavia sähköistys- ja automaatioratkaisuja kaiken kokoisissa kohteissa niin uusille vesivoimalaitoksille kuin vanhojen laitosten modernisointiin. Avaimet käteen -toimituksemme kattavat turpiinit ja generaattorit, kun taas modernisointiprojekteissa keskitymme sähköistys- ja automaatioratkaisujen päivittämiseen ja niiden huolelliseen yhdistämiseen olemassa oleviin järjestelmiin. 

Riippumattomana järjestelmäintegraattorina optimoimme ja käyttöönotamme minkä tahansa valmistajan tuotteita ja yhdistämme ne räätälöityihin ratkaisuihimme, jotta projektisi onnistuisi mahdollisimman sujuvasti, kustannustehokkaasti ja kestävästi. Oma, laaja tuotevalikoimamme sisältää esimerkiksi digitaalisia turpiininsäätimiä sekä turpiinin ja generaattorin ohjaukseen suunniteltuja magnetointijärjestelmiä.

Riippumattomana järjestelmäintegraattorina otamme käyttöön ja optimoimme minkä tahansa tuotemerkin tuotteita ja yhdistämme ne räätälöityihin ratkaisuihimme, jotta projektisi onnistuisi mahdollisimman sujuvasti, kustannustehokkaasti ja kestävästi. Oma, laaja tuotevalikoimamme sisältää esimerkiksi digitaalisia turpiininsäätimiä sekä turpiinin ja generaattorin ohjaukseen suunniteltuja magnetointijärjestelmiä.

Lue lisää

Osaamisemme ansiosta voimme ottaa projektista täyden EPCM-vastuun aina suunnittelusta käyttöönottoon saakka. Tarjoamme palveluita laitoksen koko elinkaaren ajalle ja teemme tiivistä yhteistyötä projektin eri sidosryhmien kanssa. Yhdistämällä vuosikymmenten kokemuksemme uusimpaan vesivoima-alan osaamiseen pystymme tarjoamaan sinulle markkinoiden edistyksellisimmät ratkaisut. 

 

Optimoimme voimalaitoksesi parhaimman mahdollisen hyötysuhteen saavuttamiseksi, laitoksen koosta tai elinkaaren vaiheesta riippumatta. 

Vesivoiman ratkaisut