Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Taajuusmuuttajasovellukset

Ratkaisumme sisältävät sekä tavanomaiset ”Common AC”- ja ”Common DC” taajuusmuuttajaratkaisut kokonaisten prosessien hallintaan useilla moottoreilla että taajuusmuuttajaratkaisut yksittäisten moottorien hallintaan.

Saatavilla on sekä regeneratiivisia että ei-regeneratiivisia ratkaisuja. Sekä linjakäyttö- että yksittäismoottorikäyttöjen valmistuksen pohjana toimii oman VEDA-kojeistomme rakenne, mutta toimitamme integroituja taajuusmuuttajia asiakkaan vaatimusten mukaan myös muiden valmistajien kojeistorunkoihin. Jäähdytysmenetelmät sisältävät sekä ilma- että nestejäähdytyksen. Taajuusmuuttajaosaamisemme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen ja yhteistyöhön johtavien taajuusmuuttajavalmistajien kanssa.

Toimitukset sisältävät tyypillisesti esisuunnittelun ja mitoituksen, kojeistojen suunnittelun ja valmistuksen sekä asennuksen valvonnan, käyttöönoton ja käyttäjäkoulutuksen. Tarjoamamme ratkaisut perustuvat johtavien globaalien valmistajien tuotteisiin. Näin voimme varmistaa laadukkaan huollon ja asiakaspalvelun maailmanlaajuisesti kaikilla toiminta-alueillamme. Tuotteet valmistetaan maailmanlaajuisesti tunnettujen luokituslaitosten, kuten DNV-GL, RL, ABS ja RMRS, vaatimusten mukaisesti. Suunnittelemme toimivia ja luotettavia käyttöratkaisuja, jotka vastaavat vaatimuksiasi ja tarpeitasi.

Taajuusmuuttajasovelluksiimme sisältyvät sekä taajuusmuuttajat koko prosessien hallintaan useilla moottoreilla että taajuusmuuntajaratkaisut tiettyjen tehtävien hallintaan.

VEO Jouni Rintamäki

Jouni Rintamäki

Sales Manager