Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Modulaariset sähköasemat

VEOlla on yli 30 vuoden kokemus sähköasemien toimittamisesta. Olemme EPC-toimittajasi sähköasemille, jotka soveltuvat voimalaitoksiin, siirto- ja jakeluverkkoihin sekä teollisiin sovelluksiin, joissa tarvitaan suur- tai keskijänniteverkon liittymistä tai jakelua jopa 420 kV:iin asti.

Laadun ja turvallisuustason maksimoimiseksi sekä ajan ja kustannusten minimoimiseksi olemme kehittäneet modulaarisen sähköasemakonseptin, joka koostuu ennalta suunnitelluista, todennetuista ratkaisuista, jotka on sovitettu tarpeisiisi.

Modulaarinen konsepti kattaa kaiken tehdasvalmistetusta ja asennetusta sähköasemarakennuksesta (VEO E-House) maanrakennustöihin, käyttöönottoon ja verkkoliitäntöihin asiaankuuluvien standardien mukaisesti. Työmaatyö sisältää laitteiden betoniperustukset, portaalit, muuntajat, ohjaus- ja keskijänniterakennuksen perustukset sekä valmiiksi suunnitellut ulkokojeiston teräsrakenteet.

Lue lisää

Konseptin keskeinen osa on modulaarinen sähköasemarakennus, VEO E-House. Modulaarisen sähköaseman moduulit on koottu tehtaallamme ennen toimitusta. Lisäksi moduulit on asennettu ja johdotettu sisäisesti tarvittavilla sähköasemalaitteilla, kuten AC/DC-järjestelmillä, ohjaus-, suojaus- ja viestintälaitteilla sekä keskijännitekojeistoilla. Asennetut moduulit testataan VEOn tehtaalla hallituissa olosuhteissa. Kun ne toimitetaan työmaalle, sähköasemarakennus sisältää kaiken keskijännitekytkimistä ohjaus- ja viestintälaitteisiin, palo- ja murtohälytysjärjestelmiin sekä valaistukseen ja lämmitykseen. Lisäksi VEO E-House voidaan varustaa myös valinnaisilla ominaisuuksilla, kuten sähköautojen latausasemilla, aurinkopaneeleilla tai vaihtoehtoisilla ulkoseinien väreillä tai materiaaleilla.

Kun VEO E-House -moduulit kootaan, esiasennetaan ja testataan tehtaalla, voidaan työmaalla samanaikaisesti tehdä maatyöt ja ulkokomponenttien mekaaniset asennukset. Koska tehdastyötä ja paikan päällä tapahtuvaa työtä edistetään samanaikaisesti, kokonaistyöaika lyhenee ja päällekkäiset työvaiheet saadaan minimoitua. Tällöin työaika lähellä koneita ja käytössä olevaa laitteistoa vähenee, ja työskentelyolosuhteet ovat turvallisemmat.

Sähköasemat voidaan toimittaa ilma- tai kaasueristeisellä kojeistoteknologialla tai näiden yhdistelmällä. Projektit ovat kokeneen projektinhallintatiimimme hallinnassa, ja oma insinöörijoukkomme vastaa sähköasemien mekaanisesta ja sähköisestä suunnittelusta, testauksesta ja käyttöönotosta.

VEO E-House on mitoitettu pitämään sisällään ohjaus-, suojaus- ja viestintälaitteita sekä kytkentälaitteita aina 45 kV:iin asti asiakkaan määritysten ja tarpeiden mukaisesti. Rakennusten elinkaari on noin 50 vuotta.

Modulaariset sähköasemamme takaavat huippulaadun, erinomaisen turvallisuuden, projektien nopean toteutuksen ja madalletut kustannukset.

Juha-Petteri Lesonen

Sales Manager