Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Prosessiteollisuus

Vankan prosessiosaamisemme ansiosta olemme luotettava EPC-urakoitsija raskaan teollisuuden sähköistys- ja automaatioratkaisuissa. Vastaamme kaiken kokoisista projekteista niiden elinkaaren alusta loppuun saakka niin uusissa kohteissa kuin vanhojen laitosten modernisointi- ja laajennusprojekteissakin. Asiakkaamme toimivat muun muassa sellu- ja paperi-, kaivos-, mineraali- ja metalli-, petrokemian ja diskreetin valmistuksen aloilla. 

Otamme täyden vastuun projektistasi ja huolehdimme yhteistyöstä sidosryhmien kanssa. Itsenäisenä järjestelmäintegraattorina voimme hyödyntää minkä tahansa valmistajan tuotteita ja palveluita tarjotaksemme teknisesti sopivimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun. Oman tehtaamme ansiosta pystymme pitämään toimitusajat lyhyinä ja saatavuuden korkeana, sillä meiltä saat tarvittavat korkealaatuiset kojeistot ja modulaariset sähköasemat (E-House). 

Lue lisää

Tarjoamme sähköistysratkaisuja 0,4 kV:sta 400 kV:iin. Avaimet käteen -toimituksemme sisältävät tyypillisesti suunnittelun, maarakennustyöt ja käyttöönoton, sekä automaatioratkaisuja, kuten SCADA, kyberturvallisuus ja IoT. Voit täydentää toimitusta myös useilla elinkaaripalveluilla perustuotetuesta koko elinkaaren kattavaan kunnossapitoon. 

Vankan prosessiosaamisemme ansiosta voimme ottaa täyden EPC-vastuun sähköistyksestä raskaan teollisuuden projekteissasi. 

VEO Seppo Perätalo

Seppo Perätalo

Key Account Manager
VEO Jakob Lövdahl

Jakob Lövdahl

Vice President
VEO Tim McNeilly

Tim McNeilly

Managing Director

Prosessiteollisuuden ratkaisut