Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

VEO sai nimeämisoikeudet jalkapalloareenalle Vaasassa

VEO:lla on ilo ilmoittaa saaneensa nimeämisoikeudet täysimittaiselle jalkapalloareenalle Vaasassa. Kyseinen areena on aikaisemmin tunnettu nimellä Fennia Areena, ja nimi muuttui virallisesti VEO Areenaksi 1.9.2023. Myös kuplahallin ulkoasu saa pian koristeekseen VEO:n logon.

Pitkäaikainen nimeämisoikeussopimus solmittiin Vasa IFK:n perustaman Kamratvallen r.f.:n kanssa. Kuplahalli kätkee sisälleen täysimittaisen tekonurmen, jolla harjoittelee kaikenikäiset jalkapalloilijat ympäri vuoden.

Kyseisen yhteistyön myötä VEO vahvistaa sitoutumistaan paikallisyhteisön hyvinvoinnin ja vahvan urheilukulttuurin edistämiseen. Kumppanuus on myös luonnollinen jatkumo sille, että VEO on tukenut useita lasten ja aikuisten urheilujoukkueita vuosien varrella.

”Paikallisen yhteisön hyväksi toimiminen on aina ollut VEO:n DNA:ssa. Tämä yhteistyö on meille luonnollinen seuraava askel ja olemme iloisia saadessamme mahdollisuuden ryhtyä kumppaniksi“, kertoo VEO:n toimitusjohtaja Timo Ala-Heikkilä.

VEO Areenaksi nimetty jalkapalloareena heijastaa VEO:n ja Kamratvallen r.f:n strategista brändiyhteistyötä. VEO Areena on maamerkki, joka ilmentää intohimoa urheiluun ja yhteisöllisyyteen. Yhteen joukkueeseen keskittymisen sijaan, kuplahalli on tasapuolisesti kaikkien Vaasan seudun jalkapalloyhdistysten juniori, edustus- ja aikuisjoukkueiden käytössä.

“Olemme todella iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön VEO:n kanssa. Jalkapallolla on tärkeä yhteiskunnallinen tehtävä. Yksi hyvä esimerkki sen hyödyistä on yhteiskuntaan ja yhteisöön integroituminen. Kaikki kenttämme ovatkin kaikkien Vaasan seudun jalkapalloseurojen varattavissa. Nyt onkin kyse siitä, että mahdollisimman monella on mahdollisuus pelata yhdessä, vaikka yhteiskunnan taloudellinen paine kasvaa”, jatkaa Kamratvallen r.f.:n puheenjohtaja Henrik Skytte.

 

Kuvassa: Henrik Skytte & Jakob Lövdahl

Yhteistyön myötä VEO vahvistaa sitoutumistaan paikallisyhteisön hyvinvoinnin ja vahvan urheilukulttuurin edistämiseen. Kumppanuus on myös luonnollinen jatkumo sille, että VEO on tukenut useita lasten ja aikuisten urheilujoukkueita vuosien varrella.