Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Moottori- ja hybridienergia

VEOn korkealaatuiset moottori- ja hybridienergiaratkaisut hyödyntävät menestyksekkäästi useiden voimalähteiden synergiaetuja moottoripohjaisista voimalaitoksista tuuli- ja aurinkovoimaloihin. Autamme myös hyödyntämään energian varastointiteknologiaa ja uusiutuviin polttoaineisiin perustuvia ratkaisuja yhdessä perinteisen moottorivoiman kanssa.

Toimittajariippumattomana järjestelmäintegraattorina voimme käyttää ja optimoida minkä tahansa tuotemerkin laitteita ja yhdistää ne korkeasti räätälöityihin palveluihimme. Näin syntyy teknisesti paras ratkaisu kestävään ja kustannustehokkaaseen voimalaitokseen. Otamme täyden EPC-vastuun toimituksesta ja pidämme yhteyttä tarvittaviin sidosryhmiin. Meillä on laaja kansainvälinen asiantuntemus moottori- ja hybridivoimalaitosten sähköistysprojekteista, ja toimimme maailmanlaajuisesti.

Lue lisää

Toimituksemme ovat skaalautuvia ja voivat sisältää muun muassa voimalaitoksen sähköistyksen ja automatisoinnin, voimalaitoksen modernisoinnin, käyttöönoton, ohjausjärjestelmien päivityksen tai jopa koko voimalaitoksen siirtämisen kansallisten rajojen yli. Tarjoamme myös elinkaaripalveluita, perustuotetuesta ja loppukäyttäjien koulutuksesta aina koko elinkaaren kattavaan ylläpitoon asti.

VEOn ohjaamat ja automatisoidut moottori- ja hybridivoimalat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn, mikä säästää kustannuksia ja tukee hiilidioksidipäästöjen vähentämistä.

VEO Mats Warg

Mats Warg

Director, Automation

Moottori- ja hybridienergian ratkaisut