Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Meriteollisuus

VEO toimittaa standardoituja ja räätälöityjä sähköistys- ja hybridisointijärjestelmiä ja voimansiirtoratkaisuja vaativiin meri- ja offshore-sovelluksiin. Itsenäisenä järjestelmäintegraattorina voimme hyödyntää haluamasi valmistajan tuotteita ja palveluita turvallisimman, kestävimmän ja kustannustehokkaimman ratkaisun tarjoamiseksi.

Tarjoamme sekä yleisiä tasa- ja vaihtovirtaratkaisuja koko prosessin ohjaukseen että yksittäisiä taajuusmuuttajaratkaisuja tiettyjen tehtävien ohjaamiseen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat pää- ja jakelukeskukset, moottorinohjauskeskukset, taajuusmuuttajaratkaisut ja sovellukset, generaattorit sekä merimoottorit ja -vinssit. Tarjoamme myös suojalaitteita, muuntajia, moottoreita ja jäähdytys- tai lämmönvaihdinlaitteita.

Lue lisää

Projektitoimitukset sisältävät yleensä alustavan suunnittelun, mitoituksen, valmistuksen, laskennan ja varsinaisen suunnittelun sekä asennuksen valvonnan, käyttöönoton ja asiakaskoulutuksen. Voit myös valita erilaisia ​​elinkaaripalveluja, perustuotetuesta täyden elinkaaren ylläpitoon.

Laadukkaiden sähköistys- ja hybridijärjestelmiemme ja taajuusmuuttajaratkaisujemme avulla sinä ja asiakkaasi olette turvassa merellä.

VEO Jouni Rintamäki

Jouni Rintamäki

Sales Manager
VEO Jakob Lövdahl

Jakob Lövdahl

Vice President

Meriteollisuuden ratkaisut