Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Kojeistot ja ohjausjärjestelmät

Tyyppitestatut kojeistomme ja ohjausjärjestelmämme varmistavat henkilöturvallisuuden. Ne on suunniteltu nopeaa asennusta ja huoltoa varten, minkä ansiosta käyttökatkot pysyvät mahdollisimman lyhyinä.

Keskijännitekojeistomme Vector on ilmaeristeinen keskijännitekojeisto sisätilojen keskijännitejärjestelmille. Pienjännitekojeistomme VEDA voidaan toteuttaa kiinteillä ja ulosvedettävillä lähdöillä, jotka voidaan helposti mukauttaa useisiin erityisiin maalla tai merellä toimiviin sovelluksiin. Hybridikojeisto on täydellinen ratkaisu, kun haluat vähitellen siirtyä vihreämpään energiantuotantoon.

Olemme toimittaneet integroituja taajuusmuuttajajärjestelmiä aina perussovelluksista erittäin vaativiin käyttötarkoituksiin monenlaisiin energia-alan yrityksiin jo lähes 30 vuoden ajan. Kojeistomme ja taajuusmuuttujajärjestelmämme ovat erittäin luotettavia, ja ne on suunniteltu nopeita asennuksia ja nopeaa huollettavuutta varten, mikä mahdollistaa minimaaliset käyttökatkot.

Kojeistomme ja ohjausjärjestelmämme varmistavat henkilöturvallisuuden, ja ne on suunniteltu nopeaa asennusta ja huoltoa varten, minkä ansiosta käyttökatkot pysyvät mahdollisimman lyhyinä.

VEO Jouni Rintamäki

Jouni Rintamäki

Sales Manager