Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Pienjännitekiskosilta VEBA

VEOn VEBA-pienjännitekiskosilta on kehitetty erilaisiin pienjännitesähköistystarpeisiin ottaen huomioon erityisesti raskaan teollisuuden tiukat vaatimukset. Modulaarisen rakenteensa ansiosta kiskosiltamme sopivat hyvin erikoissovelluksiin sekä uusissa asennuksissa että modernisointikohteissa. Ne tarjoavat luotettavaa suorituskykyä vaativimmassakin ympäristössä.

Sähkönjakelun syöttöön ja haaroittamiseen tarkoitetut VEBA-pienjännitekiskosillat räätälöidään joustavasti asiakkaidemme erityistarpeiden mukaan. Alumiinista tai kuparista valmistetut itsekantavat kanavat ovat kevyitä ja kestäviä. Litteät kanavaprofiilit on päällystetty mustalla halogeenivapaalla erikoismuovilla. Tarvittaessa mekaanista suojausta voidaan vahvistaa lisää. VEBA-pienjännitekiskosilta on SGS Fimko Oy:n sertifioima sekä eurooppalaisten (CE-merkki) että suomalaisten (FI-merkki) standardien mukainen.

VEO kehittää tuotteitaan jatkuvasti vastaamaan teollisuuden uusia vaatimuksia. Viimeisin suorituskyvyn parannus VEBA-pienjännitekiskosiltaan oli sen oikosulkuvirran arvon kasvattaminen 80 kA:sta 120 kA:iin.

VEBA-pienjännitekiskosillan modulaarinen suunnittelu tekee siitä sopivan ratkaisun uusien asennusten ja modernisointiprojektien erikoissovelluksiin.

VEO Janne Saarenpää

Janne Saarenpää

Product Manager