Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Kantaverkko

Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista avaimet käteen -periaatteella työskentelevistä sähköasemien toimittajista. Tarjoamme keski- ja suurjänniteratkaisuja valtakunnallisiin ja alueellisiin verkkoihin. Toimitamme älykkäitä ohjaus-, suojaus- ja jakeluratkaisuja vahvan EPC-kokemuksemme avulla aina 400 kV:iin asti. Kaiken tekemisemme ytimessä on turvallinen ja kestävä toiminta.

Olemme hyväksytty A-luokan sähköasematoimittaja Suomen siirtoverkkoyhtiö Fingridille. Kansallisiin sähköverkkotoimituksiin sisällytettävät sähköasemat ovat aina täysin räätälöityjä. Alueellisten verkostojen osalta käytämme yleensä omaa modulaarista sähköasemakonseptiamme osana avaimet käteen -toimituksia. Tehtaallamme ennen toimitusta tapahtuva laitteiden kokoonpano, asennus ja järjestelmätestaus mahdollistaa lyhyet toimitusajat, turvalliset työskentelyolosuhteet työmaalla ja paremman laadun. 

Lue lisää

Olemme riippumaton järjestelmäintegraattori, jolla on mahdollisuus hyödyntää minkä tahansa tuotemerkin tuotteita ja palveluita, mukaan lukien omia korkealaatuisia kojeistojamme, tarjotaksemme teknisesti sopivimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun. Projektinhallinnan lisäksi meillä on vahva asiantuntemus suunnittelussa, työmaalla, käyttöönotossa ja sähköasemien automaatiojärjestelmissä. 

 

 

 

 

 

 

 

Toimitamme sähköverkkoyhtiöille turvallisia ja älykkäitä ohjaus-, suojaus- ja jakeluratkaisuja. 

Juha-Petteri Lesonen

Sales Manager

Kansallisen & alueellisen sähköverkon ratkaisut