Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Modernisointi- ja laajennusprojektit

Kehitys vaatii säännöllisiä päivityksiä kaikilla toimialoilla, olipa kyseessä voima- tai tuotantolaitos tai yksinkertainen sähköasema. VEO päivittää, modernisoi ja laajentaa kaiken tyyppisiä sähköistys- ja automaatiojärjestelmiä auttaakseen asiakkaitaan täyttämään tulevaisuuden vaatimukset. Tunnistamme, optimoimme ja toteutamme teknisesti sopivimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut tarpeisiisi.

VEOn sähköistysalan kunnostus- ja laajennusprojektit sisältävät laitteistoa 400 kV:n nimellisjännitteeseen saakka. Kunnostus- ja laajennusprojektien tavoitteena on toimivuuden optimointi. Se saavutetaan erilaisilla toimenpiteillä, joita voivat olla esimerkiksi keskijännitekojeiston uusiminen, valokaarisuojaus, suojareleiden uusiminen, kunnon arviointi ja testaus sekä generaattoreiden ja varavoimajärjestelmien suojaus ja synkronointi. Yhtä lailla VEO on luotettava ja joustava kumppani myös automaation, HMI-käyttöliittymän ja suojajärjestelmien uudistamisessa. Toimituksemme kattavat raportointijärjestelmät, etäkäyttölaitteet ja vikasietoisen automaation.

Päivitämme, modernisoimme ja laajennamme kaiken tyyppisiä sähköistys- ja automaatiojärjestelmiä auttaaksemme asiakkaitamme täyttämään tulevaisuuden vaatimukset.