Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Huolto- ja varaosapalvelut

Tarjoamme luotettavia huolto- ja varaosapalveluita kaikille sähköistys-, automaatio- ja magnetointiasiakkaillemme. Kokeneena ja riippumattomana järjestelmäintegraattorina olemme päteviä huolehtimaan myös muiden toimittajien järjestelmillä varustettujen laitosten kunnossapidosta ja varaosatarpeista.

Huoltosopimukset

VEO tarjoaa sekä pitkä- että lyhytaikaisia huoltosopimuksia, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme tarjota juuri oikean valikoiman sellaisia palveluita, joita asiakas tarvitsee. Vahvan asiantuntemuksemme ja huomattavan energia-alan kokemuksemme ansiosta voimme hoitaa kaikki sähköistykseen ja automaatioon liittyvät huolto- ja varaosatarpeet laitetoimittajasta riippumatta.

Lue lisää

Varaosapalvelut

VEO tarjoaa kattavan valikoiman varaosia ja varaosapalveluita kaikille sähköistyksen ja automaation laitteille. Suomen kojeistotehtaamme suuren varaston ansiosta sekä luotettavan toimittajaverkostomme avulla voimme toimittaa korkealaatuisia varaosia kaikilta johtavilta tuotemerkeiltä – asennuksella ja jopa käyttöönotolla varustettuna. Asiakkaanamme voit joko ostaa varaosat etukäteen ja varastoida ne omassa tilassasi tai käyttää varaosapalveluamme, jolloin me hoidamme varaosien hallinnoinnin ja toimitamme ne sinulle tarvittaessa.

Autamme asiakkaitamme monin tavoin. Itsenäisenä järjestelmäintegraattorina suunnittelemme ja toimitamme kokonaisia sähköistyksen ja automaation ratkaisuja, mikä antaa meille etulyöntiaseman tuntea asiakkaidemme laitteet erittäin hyvin. Tämä tekee meistä parhaan kumppanin laitoksen tulevien varaosatarpeiden kartoituksessa ja vaihtovälien etukäteissuunnittelussa.

Olemme luotettava kumppanisi kunnossapito- ja varaosatarpeissa.