Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Ohjausjärjestelmät

Korkealaatuiset ohjausjärjestelmämme mahdollistavat automaatioprosessien tehokkaan käytön ja valvonnan. VEOn ohjausjärjestelmät voidaan integroida kaikkiin sähköjärjestelmiin ja räätälöidä asiakkaan tarpeisiin. Käytämme jokaisen prosessitoimituksen yhteydessä kustannustehokkaimpia ratkaisuja ja valitsemme toimitukseen sopivimmat komponentit.

Laaja-alainen osaamisemme ohjausjärjestelmistä juontaa juurensa pitkästä kokemuksestamme: olemme tehneet automaatiotyötä jo yli 25 vuotta ympäri maailmaa. Taitavat asiantuntijamme rakentavat laadukkaita järjestelmiä, jotka sopivat kustannustehokkaasti mihin tahansa standardiin ja prosessiin. Jatkuvan kehitystyömme ansiosta voimme taata tehokkaan etävalvonnan ja tietopohjaisen viestinnän nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää

VEO panostaa käyttäjäystävällisyyteen ja käytännöllisiin prosessin visualisointeihin. Ohjausjärjestelmiemme käyttöliittymät ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä. Laajan asiakasanalyysin perusteella tiedämme, ettei käytettävyys ole kiiltäviä ulkoasuja, vaan yksinkertaisten ja johdonmukaisten diagnostiikkatoimintojen tarjoamista, joiden avulla käyttäjä voi tehdä päätöksiä pitkällä aikavälillä.

VEO on ainoa sertifioitu Siemens SCADA Solution Partner for WinCC OA Suomessa. Tämä tarkoittaa, että tunnemme SCADA-ohjausjärjestelmäarkkitehtuurin koulutuksemme ja kokemuksemme ansiosta perusteellisesti.

Kokeneet asiantuntijamme osaavat rakentaa korkealaatuisia järjestelmiä, jotka sopivat kustannustehokkaasti mihin tahansa standardiin ja prosessiin.