Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Kyberturvallisuus

Kyberhyökkäykset ovat yleistymässä energia-alalla, mikä aiheuttaa riskejä kriittiselle infrastruktuurillemme. Koska sekä vanhoja että uusia laitteistoja kytketään nykyään yhä enemmän IoT:hen, VEOn asiakkaiden on varmistettava automaatioratkaisujensa kybersuojaus.

Automaatioratkaisumme on suunniteltu kybersuojaus huomioiden. Olemme kehittäneet kyberturvallisen suunnittelukonseptin, joka perustuu ”Defence in Depth” -lähestymistapaan. Meillä on myös laaja kokemus IEC-62443-standardien toteuttamisesta toimituksissamme.

VEOlla on ainutlaatuinen tietämys automaation ja IT:n yhdistämisestä. Kartoitamme asiakkaidemme kyberturvallisuustason, raportoimme puutteista ja tarjoamme palveluja vanhentuneen laitteiston päivittämiseksi. Koulutamme myös asiakkaitamme kyberturvallisuuteen liittyen ja tarjoamme kyberturvallisuustukea hankintoihin. Tarjoamalla asiakkaillemme näitä palveluita toivomme osallistuvamme kyberturvallisten infrastruktuurien luomiseen markkinoillamme.

VEO kartoittaa asiakkaidensa kyberturvallisuustason, raportoi puutteista ja tarjoaa palveluita vanhentuneiden laitteistojen päivittämiseksi.

VEO Mats Warg

Mats Warg

Director, Automation