Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Koneiston suojaus

VEO auttaa estämään odottamattomia häiriöaikoja työmaalla. Varmistamme tehdastoiminnan sujuvuuden korkealaatuisella, laajaan automaatio- ja sähköistystietämykseen perustuvalla koneiston suojauksella. Uniikin järjestelmäsuunnittelun lisäksi toimitukseemme kuuluu uuden suojareleen asetusten määrittäminen ja sen optimaalisen toimivuuden varmistaminen. Vuosien varrella olemme toimittaneet asiakkaillemme yli 400 moottorin ja generaattorin suojaukseen liittyvää projektia, jotka kokoluokaltaan ulottuvat aina 0,5 MW:sta 300 MW:iin.

Tuotemerkkiriippumattomuutemme ansiosta voimme suunnitella koneiston suojauksen minkä tahansa yleisen suojareleen ympärille (esim. Siemens tai Schneider). Asiakkaamme voivat käyttää myös VEOn omaa, innovatiivista ratkaisua, Motor Commanderia / Generator Commanderia, joka yhdistää koneiston suojauksen ja magnetoinnin samaan, pienikokoiseen laitteeseen. Tällöin koneiston suojauksen ja magnetointijärjestelmän uusiminen hoituu kustannustehokkaasti kerralla.

VEOn korkealaatuinen koneiston suojaus perustuu laajaan automaatio- ja sähköistystietämykseemme järjestelmäintegraattorina.