Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Hybridiratkaisut

Hybridiratkaisujen ansiosta uusiutuvia energianlähteitä voidaan käyttää aiempaa enemmän. Kun energiantuotantoon lisätään akustoja, fossiilisten polttoaineiden tarve vähenee. VEOlla on laaja automaatio-osaaminen hybridiratkaisuissa, ja olemme tehneet alalla vuosikausien kehitystyötä etenkin vesivoimaan liittyen. Tulevaisuudessa hybridiratkaisumme ovat käytettävissä kaikissa tarjouksissamme.

Vesivoimaratkaisuissa VEO yhdistää turpiinit akustoihin optimaalisen laitoksen suorituskyvyn ja verkon taajuustuen saavuttamiseksi. Hyödynnämme automaatio-osaamistamme myös akkujen lisäämisessä aurinko-, tuuli- ja lämpövoimaloihin. Meriratkaisuissa akut mahdollistavat alusten moottoreiden toiminnan korkeimmalla mahdollisella hyötysuhteella sekä mahdollisimman vähäisillä päästöillä. Tähän päästään käyttämällä varastoitua energiaa aina, kun se on mahdollista. VEOn prosessi- ja automaatio-osaaminen sekä uusimmat tuotteet luovat hybridisovelluksiin merkittäviä säästöjä, tehokasta optimointia ja minimoituja päästöjä.

 

VEOlla on laaja-alainen automaation asiantuntemus hybridiratkaisuissa, joka perustuu vuosien tutkimus- ja kehitystyöhön kyseisellä alalla, erityisesti vesivoiman osalta.

VEO Mats Warg

Mats Warg

Director, Automation