Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Automaatio, suojaus ja magnetointi

VEO on järjestelmäintegraattori, jolla on vuosikymmenten kokemus globaaleista automaatioratkaisuista. Toimitamme automaatioratkaisuja vesi-, lämpö- ja hybridivoimaan, teollisuuteen, meriteollisuuteen ja sähköasemille. Automaatioratkaisut ovat osa kaikkia toimituksiamme. Projektimme sisältävät usein myös automaatiopalveluita, kuten kyberturvallisuuden palveluita ja IoT:ta.

VEOn voimalaitosten automaatio- ja sähköistyskonseptit ovat joustavia, ja toimitusvalikoimaamme kuuluu DCS-automaatiojärjestelmien, PLC-ohjausjärjestelmien ja sähköistysratkaisujen optimaalinen mitoitus. Automaatio-osaamisemme edesauttaa minimoimaan sekä häviöt että toimituskustannukset vaikuttamatta luotettavuuteen – koko voimalaitoksen elinkaaren ajan.

Lue lisää

Automaatioratkaisumme ottavat aina huomioon asiakkaamme laitoksen toiminnalliset vaatimukset ja suojausvaatimukset. Magnetointitietämyksemme avulla voimme myös varmistaa, että laitos täyttää vaativimmatkin järjestelmätekniset vaatimukset. Suunnittelemme toteutuksen aina projektikohtaisesti asiakkaan eritysvaatimusten perusteella. VEOn pitkäaikaisen kehitystyön tuloksena luodut suunnitteluratkaisut ja automaatiokirjastot ovat tehokkaita työkaluja suunnittelun järkeistämiseen ja helpottamiseen. Syvällisellä prosessiosaamisellamme optimoimme ja hienosäädämme laitostoimintoja varmistaaksemme, että laitos tuottaa asiakkaallemme parhaat tulokset.

 

Optimoimme ja hienosäädämme laitostoimintoja varmistaaksemme, että laitos tuottaa asiakkaallemme parhaat tulokset.

VEO Mats Warg

Mats Warg

Director, Automation