Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

VECOS suojaus- ja automaatiokaapit

VECOS-automaatiotuote on ohjausjärjestelmä, joka integroi VEOn toimitusten laitteistokomponentteja. Laaja asiantuntemuksemme automaatioprosesseista on auttanut meitä rakentamaan ohjausjärjestelmiä, jotka toimivat optimaalisesti standardien mukaisesti kaikkialla maailmassa. VECOS-ohjausjärjestelmät on suunniteltu käyttäen parhaita komponentteja korkealaatuisten ja kustannustehokkaiden automaatiojärjestelmien aikaansaamiseksi.

VECOS-ohjauspaneeli on sertifioitu EU:n markkinoilla ja suunniteltu käyttäen AC-standardia. VECOS-ohjausjärjestelmät suunnitellaan kuitenkin aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ohjauspaneelissa on käyttäjäystävälliset HMI-näytöt ja helppokäyttöinen, johdonmukainen diagnostiikka, joka auttaa loppukäyttäjää tekemään tietoon perustuvia, pitkän aikavälin toiminnallisia päätöksiä. VEOn jatkuva kehitystyö ohjausjärjestelmien parissa takaa tehokkaan etävalvonnan ja tietopohjaisen viestinnän nyt ja tulevaisuudessa.

VECOS-ohjausjärjestelmät on suunniteltu käyttäen parhaita komponentteja korkealaatuisten ja kustannustehokkaiden automaatiojärjestelmien aikaansaamiseksi.