Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Turpiinisäädin

VEO Hydropower Governor (VEO-eHPG) on vesivoiman turpiinisäädin- ja ohjausjärjestelmä. Tämä digitaalinen integroitu turpiinisäädinjärjestelmä parantaa järjestelmän luotettavuutta ja suorituskykyä minimoimalla järjestelmän liitäntäkomponenttien määrän.

VEO-eHPG-järjestelmä suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja olemassa olevien hydraulikoneistojen mukaan. Digitaalinen säädinjärjestelmä mahdollistaa laitoskohtaisen säädön turpiinin optimaalisen hyötysuhteen saavuttamiseksi. Järjestelmää ja sen eri toimintatapoja on helppo ohjata käyttäjäystävällisellä, paikallisella ohjauspaneelilla sekä etäohjausjärjestelmällä.

VEO-eHPG-turpiinisäädin täyttää tiukimmatkin järjestelmätekniset vaatimukset ja kantaverkon vaatimukset. Se on aktivoitu tukemaan kansallisen verkon taajuutta sekä taajuusohjattuun käyttö- että häiriöreserviin, FCR-N ja FCR-D. VEO-eHPG turpiinisäädin perustuu Siemensin S7-1500-ohjelmoitavaan logiikkasarjaan ja soveltuu Kaplan, Pelton ja Francis -vesiturpiinien säätöön.

Katso tekniset tiedot esitteistä:

VEOn digitaalinen säädinjärjestelmä mahdollistaa laitoskohtaisen säädön turpiinin optimaalisen hyötysuhteen saavuttamiseksi.