Contact Us

Contact us

Are you looking for a job or are you a student looking for an internship?

 

Read more: https://career.veo.fi

What business segment does your matter concern?
Reason for reaching out

Contact info

How do you prefer being contacted?

Automaatio- ja suojausjärjestelmät

VEOn automaatio- ja suojausjärjestelmät suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Parhaan mahdollisen automaation toteuttamiseksi hyödynnämme prosessiymmärrystämme ja valitsemme kustannustehokkaimmat komponentit käyttäen asiakkaan hyväksymiä laitteita ja ohjelmistoratkaisuja. Sähköistyslaitteet ja automaatiojärjestelmät toimivat saumattomasti yhdessä automaatiojärjestelmissämme. Automaatiotiimimme ohjelmoi kaikki VEOn automaatio- ja suojausjärjestelmät, jotta voimme tarjota asiakkaidemme omaisuudelle optimaalisimman ratkaisun.

Osana työskentelytapojemme ja ohjelmistojemme jatkuvaa kehittämistä VEO hyödyntää yhteistä ohjelmointitapaa. Käytämme yhteisiä ohjeita automaatio-ohjelmistojen ohjelmointiin ja kirjastoa testatuille ja validoiduille automaatio-ohjelmistolohkoille. Ohjelmaosien standardointi ei ainoastaan lisää ohjelmoinnin johdonmukaisuutta ja tehokkuutta, vaan mahdollistaa myös siirrettävyyden eri PLC-merkkien välillä. Useiden tuotemerkkien toimittajana voimme toimittaa automaatioratkaisun mille tahansa asiakkaamme valitsemalle tuotemerkille.

Automaatiotiimimme ohjelmoi kaikki VEOn automaatio- ja suojausjärjestelmät, jotta voimme tarjota asiakkaidemme omaisuudelle optimaalisimman ratkaisun.